A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

Építőipar - Épületgépészet

Napelem? Hosszú távon sokat spórol majd nekünk!

Szerencsére már nem csak a külföldi országokban, hanem hazánkban is egyre inkább elterjedőben van a napelem, illetve a házunkra, lakóingatlanunkra szerelhető napelemes rendszerek.

Bővebben...

Homlokzati állványok Budapesten

Amennyiben neked is gurulós állványra lenne szükséged, akkor keress meg bátran minket. Az építkezés esetében lényegében szükségesek az állványok, mert már bevett szokás az építkezés esetében. Vállalatunk már évek óta foglalkozik állványok szakszerű beépítésével, illetve ezeknek a bérbeadásával. Fontos tudni az állványrendszerünkről, hogy ÉMI és TÜV engedéllyel rendelkezik, továbbá ezek által is teljes mértékben eleget tesz a legszigorúbb EU előírásoknak is.

Bővebben...

Ne vegyen drága raklapot, van megoldás!

A raklapok nélkül ma már elképzelhetetlen a raktári élet. Épp ezért az iparág számára kulcsfontosságú, hogy a különböző fa csomagolási hulladékokat, sérült raklapokat legyen olyan cég, amely begyűjti, és újrahasznosítás során szabványos, jó minőségű raklapokat gyárt belőlük. Az ilyen újrahasznosított anyagból készült raklapok a környezetvédelmet is szolgálják, ugyanazért a minőségért kevesebbet kell fizetni.

Bővebben...

Szigetelés felső fokon

Szigetelés minden építmény egyik fontos alap eleme. Azonban nincs minden építmény megfelelően szigetelve, hogy mi ennek a következménye? Vizes, dohos falak, penész.

Bővebben...

Napelem a környezet szolgálatában

A jelenleg elterjedt villamos-energiaellátás legfőbb hátránya, hogy nem környezetbarát. Emellett fontos megemlíteni, hogy a fel nem használt, vagy feleslegesen felhasznált energiát is folyamatosan elő kell állítani. Éppen ezért a nagy energiaszolgáltatók nem tudnak olcsóbban működni, így mi sem számíthatunk jelentős spórolásra.

Bővebben...

Új, Műanyag ablak ület Vácott!

Az építőipar szükséges kelléke a nyílászáró, a modern és kiváló hőszigetelésű műanyag ablak. Persze mindez nekem is jól jött a lakás felújításnál. Ellátogattam Vácra a Daidalos Kft új bemutatótermébe, üzletébe.

Bővebben...

Lakásfelújítás burkolás profin.

Mielőtt nekiállna a lakásfelújításnak, szánjon elég időt a munka megtervezésére! A legfontosabb, hogy pontosan fogalmazza meg magának, hogy mit is szeretne elvégeztetni, milyen munkákra lesz szüksége. Ha ez megvan, akkor már nekikezdhet megkeresni a megfelelő kivitelezőt, aki elvégzi a munkát. Ha előre megfogalmazza az igényeit, akkor sokkal kevesebb komplikáció és félreértés merülhet fel.

Bővebben...

Lakásfelújítás tapéta eltávolítása.

Ha a lakásfelújítás abba a fázisba ér, hogy új tapéta kerül felhelyezésre, akkor érdemes elgondolkodnunk azon, hogy ezt a munkafolyamatot akár magunk is elvégezhetjük. Ha épp szerencsések vagyunk, akkor különösebb gond nem is fog adódni, a tapéta szinte egyben lejön a falról, így könnyűszerrel végzünk vele pillanatok alatt.

Bővebben...

Generálkivitelezés kedvező áron

Éppen építene, vagy felújítana,egy beruházás közepén áll, de az alvállalkozó cserbenhagyta, netán elkélne több szakember is a helyszínre? Cégünk évek ót foglakozik magasépítő munkálatokkal, házépítésekkel, felújításokkal.

Bővebben...

Veka nyílászárók

Érdeklik Önt is a kedvező árú Veka nyílászárók? Ha igen, akkor most itt a nagy lehetőség, hogy valóban kedvező áron jusson ezekhez a termékekhez általunk!

Bővebben...