A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

Gazdaság - Üzlet

Kalkuláljon kölcsönnel

Szeretné kifizetni adósságait? Lakásfelújításba fogna, netán autót vásárolna? Közeleg az esküvője, vagy nyaralni akar? Ezer és egy oka lehet annak, hogy valakinek pénzre van szüksége, a kérdés sokkal inkább az, honnan teremti elő a vágyott anyagi forrást. Ilyen esetben érdemes személyi kölcsönt igényelni. A személyi hitel mellett szól, hogy a bank nem határozza meg, hogy az igénylő mire költse a kölcsön összegét. Persze a személyi kölcsönök némi kockázatot is jelentenek a bankoknak, emiatt magasabb a kamatuk, ám ha jól átgondolva igényeljük a személyi hitelt, akkor az nem jelent nagy terhet a családnak. A személyi kölcsön további előnye, hogy gyorsan igényelhető: jó esetben az igény benyújtásától a folyósításig csupán néhány nap telik el.

Bővebben...

Online kereskedelem bináris mentorral

A szolgáltatás, ami pénzhez juttathat téged. A neve Bináris Mentor. A mentor, ahogy a nevében is szerepel, mentorál téged a kereskedelemben, és különböző programokat ajánl fel, aminek a választásával brókerhez juthatsz. Első választás az Anyoption, ami a profi kereskedők brókere, aztán ott van az OptionFair, ami a tökéletes bináris bróker kezdőknek. Ilyen és ehehz hasonló választásokkal választhatod ki a neked megfelelő opciót. Próbáld ki, próbát megér. Teszteld!

Bővebben...

Céges bankszámlát nyitna?

A különböző bankok és pénzintézetek számos ajánlatot kínálnak, így aztán nagyon alaposan körül kell nézni, hogy megtaláljuk vállalkozásunk számára a legkedvezőbb ajánlatot. Nyilván fontos, hogy a céges számlán alacsony költségek mellett mozgathassa a pénzét, ráadásul a szolgáltatások és azok elérése rugalmas és az igényekhez illő legyen.

Bővebben...

Euro grafikon

Sok olyan ember létezik, aki nem tömbházban lakik, viszont sokan vannak olyanok is, akik tömbházban élnek. Azok a személyek, akik a kertes házat választották, valószínűleg többnyire a kert miatt tették ezt. Ez viszont felelősség is, mivel azt rendszeresen kell locsolni és ápolni is. Munkatársaink szakemberek, akik önnek is tudnak segíteni, hogy a locsolás könnyedén, automatikusan menjen a jövőben. Ez egy öntözőrendszer telepítése által érhető el, amelyet kollégáink kiviteleznek, illetve meg is tudják azt tervezni.

Bővebben...

A Mikrohitel Program előnyei

Nehezen hihető, hogy valamelyik hitel 3,9 százalék kamatozású, pedig a mikrohitel tényleg ilyen jellemzővel bír. A mikrohitel program legfontosabb célja, hogy olyan területen támogassa a kisvállalkozásokat, amelyeken azok igényeit a kereskedelmi bankok nem tudják kielégíteni. Épp ezért a mikrohitelt nem is kereskedelmi bank folyósítja.

A mikrohitel rendkívül jól tervezhető céges hitel, ugyanis évi fix, 3,9 százalékos kamatozású és forint alapú. Adott feltételek teljesülése mellett ennek keretében maximum 10 millió forintot lehet felvenni.  Ilyen kritérium, hogy a vállalkozás legfeljebb negyedrészben lehet külföldi tulajdonú, maximum kilenc főt alkalmazhat és az árbevétel éves szinten nem haladhatja meg a 200 milliót forintot.

Bővebben...

Online számlanyitás az AXA Banknál

Ingyenes bankszámlanyitás, és akár még havi számlavezetési díjat sem kell fizetni? Ez nem a mesékben létezik, hanem az AXA Bank kínálatában. A különböző számlacsomagok között üdítő kivételként tűnnek fel az OKÉ bankszámlák, amelyek közül jövedelméhez mérten bankolási igénye szerint választhat.

Az OKÉ 2, OKÉ 3 és OKÉ 4 bankszámla közös erénye, hogy amennyiben online bankszámlát nyit, költségek nélkül teheti, és a 0 forintos számlavezetési díj mellett ingyenesen vásárolhat bankkártyájával kül- és belföldön is. Ráadásul ha internetbankos ügyintézést választ az OKÉ bankszámlákhoz kapcsolódóan, akkor egyre növekvő mértékű utalási kedvezményeket is kap, minél magasabb sorszámú bankszámlát választ.

Bővebben...

Miért válasszuk az UIC-EUR szabvány raklapot?

A logisztikai életben legfeljebb az lehet kérdés, UIC-EUR szabványra, egyutas raklapra vagy netán saját, egyedi tervezésű raklapra van szüksége. Ahhoz ugyanis, hogy raklap kell, kétség sem férhet. A raktározási élet egyszerűen megbénulna a raklapok használata nélkül. Persze sokakban jogosan merül fel a kérdés, mitől annyira különleges ez a fa alkalmatosság?

A válasz igen kézenfekvő. A raklapokra a különböző áru típusától, minőségétől, állapotától függetlenül lehet felpakolni. Óriási mennyiségben, hiszen a párszáz kilótól akár 1300 kilogrammig is rámegy az adott termék.

Bővebben...

Mire jó a hitelkártya?

Felmerült egy váratlan kiadás? Új televíziót vásárolna, de nincs a bankkártyáján megfelelő összeg annak fedezésére? Nem kell megvárnia a következő hónapot, míg fizetése megérkezik. Van egy egyszerűbb, kényelmesebb út is, hogy elkerüljük a várakozással járó vesződést.
A megoldás a hitelkártya.

 

Bővebben...

Matolcsy hitel igénylési feltételei

Október elsejétől ismét elérhető a kedvezményes Magyar Nemzeti Bank-hitel - derül ki a bank szeptember 12-i tájékoztatásából. Az MNB Hitel Program kerete még augusztusban merült ki, ám egy hónappal később Matolcsy György jegybankelnök jelentette be, hogy összesen 2000 milliárd forint keretösszegű programot hirdetnek a kis- és középvállalkozások (kkv) számára.

Ezzel indult el az MNB Növekedési Hitelprogramjának második köre, amelyben a kisebb tőkehelyzettel és likviditással rendelkező vállalkozások várhatóan a megelőző körhöz képest nagyobb számban jutnak rendkívül kedvező hitelekhez.

Bővebben...

Kímélje meg pénztárcáját, szerezzen be olcsón, nagy mennyiségű használt ruhát!

Egy induló, de akár egy régebb óta működő kiskereskedésnél is fontos szempont, hogy a polcokra, vállfákra kikerülő ruhadarabokat honnan, milyen minőségben, milyen áron szerzik be, ám az ideális „olcsón – jó minőség” kettős ritka madár. Könnyítse meg dolgát és nagy tételű beszerzését bonyolítsa le a Horgony Használtruha Nagykereskedésnél!

Bővebben...