A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

Hobbi - Szabadidő

Válallj diákmunkát!

Unod már, hogy az ösztöndíjhoz vagy kötve, netán attól függesz, hogy mennyi zsebpénzt kapsz a szüleidtől? Szórakoznál, vásárolnál, akár utazgatnál, de nem futja rá? A megoldás a diákmunka. Rengeteg középiskolás és főiskolás vagy egyetemista diák vállal diák melót a tanulmányok mellett. Megfelelő időbeosztással a diákmunka egyáltalán nem veszélyezteti az iskolai teljesítményt, a tanulást, ellenben nagyon jól fizet. Regisztrálni kell valamelyik diákszövetkezetnél (egyszerre több diákmunka szövetkezetben is lehetsz tag), és szinte már csak annyi a feladatod, hogy a számtalan diákmeló közül válassz.

Bővebben...

Nyerőgépek

Tegyél egy próbát az online kaszinók világában. Ezen az oldalon összegyűjtöttük a legjobb online kaszinókat, hogy a legjobbat játszhass. A gaming igazán élvezetes ezeken a webhelyeken. És a legtöbb bónuszt is itt adják, mi már teszteltük ezeket a helyeket, neked csak a játék legyen a gondod. Nincs más dolgod, mint rulettezni, blackjackezni, játszani a Crapst. Fortuna ma rád mosolyoghat! Tegyél egy próbát, hogy jót játszhass a kedvenc játékodon, és nyerj egy halom pénzt!

Bővebben...

Rulettezés magas szinten

Ha a legjobb nyerő stratégiákat szeretnéd használni, akkor válaszd a Rulett Stratégiákat. Ezen az oldalon minden olyan hasznos információt gyűjtöttek össze, ami a jó rulettezéshez kell. Nyerő stratégiák, tippek, nyerő tétrakási taktikák, hasznos szoftverek, kaszinóajánlók. Mindent a szerencsejátékról. Online kaszinókat is találhatsz itt. Próbáld ki, napi 150 dollárt is nyerhetsz. Ha szereted a szerencsejátékot, akkor itt a helyed. A rulett megunhatatlan.

Bővebben...

Airsoft Szentendrén és a Római parton

Szeretnél egy igazi kalandban részt venni barátaiddal? Ha már unjátok a paintball és a lézerharc kínálta bohókás élményeket, ha valami igazán komoly harci helyzetet megidéző játékban vennétek részt, próbáljátok ki az airsoftot!

Aki szereti a hasonló jellegű szimulációs játékokat, annak bizonyára nem ismeretlen ez a valódi fegyverekkel folytatott csapatépítő játék, mely terepakadályokkal nehezített pályán zajlik. A harc valódiságát teljesen átélheti a játékos, ugyanakkor sérülésektől nem kell tartania, hiszen a fegyverek még a közismert légfegyvereknél is jóval alacsonyabb energiával működnek, illetve védőfelszerelést is biztosítanak a játékosok számára.

 

Bővebben...

Vegyen részt téli csapatépítő programokon hómotorral!

Sportolás télen, kihasználva a hó adta lehetőségeket. Aki próbálta már a motoros hószánozást, az minden bizonnyal minden évben megismétli, ha teheti. Aki pedig még nem ismeri, annak itt az idő, hogy megtapasztalja a száguldás izgalmát egy túra keretében! Az életben sok olyan élmény van, amit vétek lenne kihagyni, éppen ilyen a motoros szántúra is. Kaland, melyet jó érzéssel fog emlegetni sok-sok év múlva is. A felejthetetlen izgalmakat a csapat összetartása és a sítalpakon közlekedő masina biztosítja, mely képes meghaladni a 180 km-t is óránként.

Bővebben...

Achát kő

Álmaink folyamatosan üzennek a tudatunknak. Azonban tudnunk kell az álombéli képeket, szimbólumokat értelmezni. Ehhez nagy segítség lehet az az álomszótár is, ami megtalálható és ingyen böngészhető oldalunkon. A szkarabeusz is ilyen szimbólum, nem csak az ókori Egyiptomban volt jelentősége a bogárnak, napjainkban is szerencsével párosítják azt. Ha szeretnél többet megtudni a szkarabeuszról, mint szimbólumról, klikkelj oldalunkra és olvass utána!

Bővebben...

Álomfejtés

Ha egy pontos szótárt szeretne álomfejtéshez, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szolgáltatásunkat teljesen ingyen veheti igénybe. Nagyon sok szimbólum megvan, hogy ön is meg tudja érteni azt, hogy mit üzen az agya. Van, hogy direkt módon megálmodjuk, hogy mi fog történni. Ezt akkor tapasztaltjuk, mikor úgy érezzük, hogy ezt a pillanatot már átéltük. Ez a deja vu. Éljen ezzel a kiváló lehetőséggel, tudjon meg többet a jövőjével kapcsolatban, látogasson el honlapunkra.

Bővebben...

A rajztanulás új dimenziója

Úgy gondolod, a rajzművészet nem mutat túl a puszta vonalakon és árnyalatokon? Meg vagy győződve arról, hogy nincs tehetséged ahhoz, hogy valami szépet, esztétikailag gyönyörködtetőt alkoss? Ideje, hogy megismerkedj egy teljesen újszerű, mindeddig hatékonyan működő oktatási módszerrel, melyet a www.rajztanfolyam.com oldalon elérhető jobb agyféltekés rajztanfolyamon már hosszú ideje sikerrel alkalmaznak!

Bővebben...

Főzős online játékok

Szereted az idődet az internet előtt eltölteni? Akkor keresd online játékainkat és játssz ingyenes flash játékokkal a honlapon.

Bővebben...

Öltöztetős online játékok

Különböző online játékok tárháza! Itt megtalálod a leginkább neked való öltöztetős játékokat, hogy mit kell ezért tenned?

Bővebben...