A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

Internet - Web

Névnapok dátumai

Voltál már te is olyan helyzetben, hogy egy barátod, rokonod vagy ismerősöd nem fogadta éppen kellemesen azt, hogy elfelejtetted felköszönteni a névnapján? Biztosan igen, de ezen nem csodálkozunk, hiszen nehéz ennyi dátumot fejben tartani. A megoldás a mi honlapunk, ugyanis ott a mai névnapot bármikor megtekintheted. Ezen felül pedig beépítettünk egy keresőt is, ahova elég csak bírnod az adott nevet és ki is dobja, hogy mikor lesz esedékes az adott névnap.

Bővebben...

Lelki Társ

Egy olyan ingyenes társkereső kellene, ahol magyar fiatalokkal vagy középkorúakkal ismerkedhetsz, és ahol lehetőséged nyílik újra szerelmes lenni? Ha már rengetegszer megégetted magad, mert a külsőre hagyatkoztál és nem a belső értékeket méltányoltad, akkor a Lelki Társ oldalán lehetőséged van fordítva válogatnod. Beszélgess és ismerkedj, ismerd meg levelezőtársaid belső tulajdonságait és utána a randi is jóval kellemesebb és sikeresebb lesz. Találd meg az igazi boldogságot segítségünkkel!

Bővebben...

A virtualizációs szolgáltatások előnyei

A virtuális szerver manapság már nem számít új vagy meglepő fogalomnak. A megoldás lényege, hogy a vállalatok nem tartanak fenn saját szerverközpontot, hanem a szolgáltatóktól bérelik az ennek megfelelő kapacitást, ami a hagyományos szerver minden funkciójával rendelkezik. A VPS bérlés számos előnnyel jár a vállalkozások számára.

Bővebben...

SSD tárhelyek alacsony áron

Szeretné biztosítani cége optimális működését? Akkor lépéseket kell tennie. Igényelje szolgáltatásainkat, melynek keretén belül ön webtárhelyre tehet szert és ezzel kapcsolatban nagyon sok hasznos dologra is. Többek között akár több különböző domainre is szert tehet, ezenfelül több önálló e-mail fiókot is használhat, a látogatottsági statisztika sem jelent gondot illetve a cPanel felel a könnyű kezelésért. Éljen hát ön is ezzel a kiváló lehetőséggel, melyről honlapunkon többet olvashat.

Bővebben...

Olcsóbb vállalati telefonálás

Az internet meghatározta világban nem meglepő, hogy a telefonálásra is hatékony megoldást kínál a világháló. Okostelefonunkon ma már bevált módszer a különböző programok segítségével történő ingyen telefonálás és sms-ezés, és ami működik kicsiben, megvalósítható nagyban is. A Voice over Internet Protocol, a VoIP, azaz az internet telefon a távközlés olyan formája, amikor a beszélgetés nem a hagyományos telefonhálózaton, hanem az interneten keresztül zajlik. Ezzel több legyet üthetünk egy csapásra, mindössze egy nagy szélessávú internetkapcsolat kell. Nincs szükség a hagyományos telefonvonalra, ráadásul a megfelelő minőségű internet kapcsolat megszokott, vagy annál is jobb beszédminőséget nyújt.

Amennyiben ez létezik, a megszokott egy helyett egyszerre több hívás is indítható. Jelentős költségmegtakarítás érhető el vele, hiszen nem kell külön szolgáltatónak fizetni a telefonvonalért, annak biztosításáért és karbantartásáért. A telefon internet kiváló alternatíva a megszokott telefonálásra.

Bővebben...

Nagy bizalommal rendelkező, erős cikkgyűjtemény

Erős, nagy bizalommal rendelkező cikkgyűjtemény, melyből öröm linket kapni saját weboldalunkra! Ne szalassza el a lehetőséget, tegye próbára az Rottex.hu oldalt most!

Bővebben...

http://asztalos.info

Asztalos blog nem csak asztalosoknak! Ezt a címet is kaphatta volna ez a bejegyzés, tessék csak ellátogatni az oldalra és mindenki felmérheti, beláthatja ezt!

Bővebben...

Notex képmegosztó és magazin

A Notex nem csak egy nagyszerá képmegosztó, de egy kiváló magazin is egyben, így nem csak az idősebb korosztálynak célszerű ellátogatni az oldalra, hanem a fiatalságnak is!

Bővebben...

Hamex blog cikkekkel tele

Szeretne különböző témákban cikkeket olvasni egy blogoldalon? ha igen, akkor a Hamex.hu remek választás lehet, hiszen az élet sok-sok területéről gyűjtöttünk össze hasznos írásokat!

Bővebben...

Vállalkozásának, szolgáltatásának reklámozása apróhiretőkben!

Egyszerű hirdetésfeladás, gyors megjelenés. Keressen meg Ön is minket, kérje segítségünk, hogy gyorsan szélnek eressze vállalkozását!

Bővebben...