A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

A linképítés előnyei és hátrányai

A linképítés minden honlap tulajdonos számára problémát okoz. A linképítésnek vannak előnyei és hátrányai is, hiszen egy jól felépített linkhálózattal lenyomható a konkurencia oldala. Sok honlap tulajdonos gyors eredményt szeretne elérni, ám sajnos ez nem ilyen egyszerű. Ha kíváncsi a linképítés részleteire, akkor kattintson a bővebben gombra.

 

 

Minden honlap tulajdonos aki linképítést rendel, gyorsan és dinamikusan szeretné felfuttatni az oldalát, ám a gyorsaság könnyen a hátrányunkra válhat. Szeretné tudni, hogy miért?

A google egy robot... Vannak bizonyos algoritmusok, amik figyelik webhelyünk tevékenységét, látogatottságát, linképítését és sok mást... A googlenek a természetesség az egyik legfontosabb alapelve, tehát amikor egy új honlapra linképítést igénylünk ne felejtsünk el a következőket:

  • Ha egyszerre hirtelen sok linket helyezünk el az oldalunkra hivatkozva, akkor jobb esetben gyorsan előre kerülünk, majd ha nem folytatjuk hasonló ütemben, akkor gyorsan hátra is fogunk kerülni.
  • A google számára a természetesség a legfontosabb, tehát használjunk változatos kulcsszavakat, akár rövidebb mondatokat is, ne csak 1 kulcsszóra linkeljünk.
  • A linképítést ne csak főoldalra végezzünk el, hanem az aloldalakra is, hiszen nem létezik, hogy mind az 500 ember ugyan azt az oldalt linkeli a többit meg nem... ez nem természetes...
  • Fontos továbbá a folyamatosság, tehát a kevesebb linkkel jobb helyezést érhetünk el, ha kicsit visszaveszünk a tempóból!

 

Linképítés árak és részletek