A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

Média és Hírek

Foci vb eredmények

A férfiak többsége nagyon kedveli a focit, és ha nem is játsszák rendszeresen azt, követni azért követik a tévében vagy újságokban a focis eseményeket. Aki a 2014-es foci világbajnokságot várta mindeddig, annak már valóban keveset kell aludnia ahhoz, hogy a bejutott csapatoknak szurkolhasson. Ha lemaradnál valamilyen meccsről, megnyugtatunk, hogy vissza tudod majd nézni honlapunkon a foci vb eredmények. Sőt mi több, már most remek hírekkel készülhetsz fel az idei vb-re.

Bővebben...

Friss hírek

Belföldi hírek a Fidesz, a Jobbik, az Mszp háza tájáról, a legfrissebb eredmények a sport témaköréből, gazdasági hírek és bulvár minden mennyiségben! Többszáz hír között böngészhet számtalan kategóriában, hogy mindig naprakész legyen az Önt érdeklő és érintő témákban! A Napravaló friss hírekkel látja el, akár a kultúra, akár a külföld vagy a sztárvilág legújabb eseményeiről szeretne mihamarabb értesülni. Olvassa a legfrissebbeket nálunk és garantáltan nem marad le a nagyvilág aktualitásairól!

Bővebben...

Az ének iskolájának kezdete

Már csak napok választanak el minket Az ének iskolája kezdetétől. Már mindenki izgatottan várja, hogy felfedje a TV2 legújabb tehetségkutató műsorát. Egy olyan tehetségkutató műsort melyben nem lesz kiszavazás, és csak is 8 és 14 év közötti gyermekek vehetnek részt rajta. Izgatottan várjuk mi is.

Bővebben...

LED FAL reklám

Cégét, szolgáltatását vagy termékeit szeretné reklámozni egy hatékony reklámmegjelenítő eszköz segítségével? A LED FAL egy nagyszerű megoldás lehet, hiszen annyira figyelemfelhívó, hogy az is megnézi a reklámot, akit amúgy nem is érdekel.

Bővebben...

LED fal a hatékony reklám megjelenítő eszköz

A LED MÉDIA KFT honlapján hatalmas akciók várják. Szeretné a leghatékonyabb reklámot kipróbálni? A LED FAL reklám az egyik legjobb reklámmegjelenítő eszköz jelenleg a piacon.

Bővebben...