A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

Cégpartner.info - A legjobb cégek listája!

Online számlanyitás az AXA Banknál

Ingyenes bankszámlanyitás, és akár még havi számlavezetési díjat sem kell fizetni? Ez nem a mesékben létezik, hanem az AXA Bank kínálatában. A különböző számlacsomagok között üdítő kivételként tűnnek fel az OKÉ bankszámlák, amelyek közül jövedelméhez mérten bankolási igénye szerint választhat.

Az OKÉ 2, OKÉ 3 és OKÉ 4 bankszámla közös erénye, hogy amennyiben online bankszámlát nyit, költségek nélkül teheti, és a 0 forintos számlavezetési díj mellett ingyenesen vásárolhat bankkártyájával kül- és belföldön is. Ráadásul ha internetbankos ügyintézést választ az OKÉ bankszámlákhoz kapcsolódóan, akkor egyre növekvő mértékű utalási kedvezményeket is kap, minél magasabb sorszámú bankszámlát választ.

Bővebben...

Segway Túra Budapesten

Barátokkal, párosan vagy a családdal is kipróbálhatjátok ezt a csodás élményt. Biztosan feldobja a napotokat a kellemes túra. Segway Budapest szívében, akár általatok választott útvonalon is. A külföldiek egyik kedves időtöltése, az itthoniak pedig teljesen más színben láthatják a fővárost. Kellemes időtöltés és kitűnő szórakozási lehetőség, kortól függetlenül. Átélheted a budapesti érzést. Ha megtetszett, akkor mindenképpen érdemes a többi túrát is kipróbálni.

Bővebben...

Alkatrészkirály

A melegben is a legjobb megoldás motorra pattanni, és a széllel szemben száguldani. Az élmény akkor lehet mindig tökéletes, ha minden szükséges tartozékot megszereztünk és a karbantartásra is kiemelt figyelmet szentelünk. Itt a legjobb webshop motor alkatrészek kínálata közül válogathat kedvére. A legtöbb márka, régebbi és újabb típusú járművekhez egyaránt talál tartozékokat. Az eredeti alkatrészek mellett, az olcsóbb, kínai alkatrészeket is megtalálja.

Bővebben...

Vagyonvédelem

Felejtse el azt a tény, hogy a kamera vagy riasztó szerelés drága. Ez egy közhiedelembe elterjedt butaság. Mára már fejlődött odáig a biztonságtechnika, hogy ne kelljen a magas költségektől tartani. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, hogy még azt átlagnál is alacsonyabb árakra számíthasson. Segítségünkkel megvédheti otthonát, cégét, üzletét és alkalmazottait is. A tolvajok akkor is kirabolhatják, ha csak pár óráig van távol. Ha többet szeretne megtudni rólunk, akkor lépjen fel weboldalunkra.

Bővebben...

Fodrászkellékek

Amennyiben nincs ötlete, mivel lephetné meg kedvesét, és szeretné egy kicsit hiúságát legyezgetni, a nélkül, hogy bakot lőne, mi megoldást kínálunk. Vásároljon ajándék utalványt, melyet a kedvezményezett szívesen fogad. A legjobb fodrász kellékek közül választhatja ki a hozzá illő termékeket. A szalonok minőségét ajándékozhatja a meglepett személynek. Ha weboldala, olvasott blogja van, akkor csatlakozhat partner programunkhoz, és pénzt kereshet minden rendeléssel.

Bővebben...

Álomfejtés

Ha egy pontos szótárt szeretne álomfejtéshez, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szolgáltatásunkat teljesen ingyen veheti igénybe. Nagyon sok szimbólum megvan, hogy ön is meg tudja érteni azt, hogy mit üzen az agya. Van, hogy direkt módon megálmodjuk, hogy mi fog történni. Ezt akkor tapasztaltjuk, mikor úgy érezzük, hogy ezt a pillanatot már átéltük. Ez a deja vu. Éljen ezzel a kiváló lehetőséggel, tudjon meg többet a jövőjével kapcsolatban, látogasson el honlapunkra.

Bővebben...

Miért válasszuk az UIC-EUR szabvány raklapot?

A logisztikai életben legfeljebb az lehet kérdés, UIC-EUR szabványra, egyutas raklapra vagy netán saját, egyedi tervezésű raklapra van szüksége. Ahhoz ugyanis, hogy raklap kell, kétség sem férhet. A raktározási élet egyszerűen megbénulna a raklapok használata nélkül. Persze sokakban jogosan merül fel a kérdés, mitől annyira különleges ez a fa alkalmatosság?

A válasz igen kézenfekvő. A raklapokra a különböző áru típusától, minőségétől, állapotától függetlenül lehet felpakolni. Óriási mennyiségben, hiszen a párszáz kilótól akár 1300 kilogrammig is rámegy az adott termék.

Bővebben...

Egy jó ügyvédi iroda

Biztos kezekre szeretné bízni magát? Sokan úgy vélik, hogy neki nem lehet problémája a bíróságon. Ez azonban nem így van. Állampolgári joga, hogy alkalomadtán feljelentést tegyen. Ilyenkor egy jó ügyvédi iroda az, amire szükség van, és ezek vagyunk mi. Azért merjük ilyen bátran ajánlani magunkat, mert már nagyon sok elégedett ügyfelünk volt, akik mind a mai napig visszajárnak hozzánk. Garantáltan nem fogja önt sem csalódás érni. A Facebook oldalunkon sok hasznos cikket talál.

Bővebben...

Mire jó a hitelkártya?

Felmerült egy váratlan kiadás? Új televíziót vásárolna, de nincs a bankkártyáján megfelelő összeg annak fedezésére? Nem kell megvárnia a következő hónapot, míg fizetése megérkezik. Van egy egyszerűbb, kényelmesebb út is, hogy elkerüljük a várakozással járó vesződést.
A megoldás a hitelkártya.

 

Bővebben...

Debreceni weboldal készítés

Még mindig nincs weboldala, de már nagyon vágyik rá? Keressen fel minket és mi megvalósítjuk álmát, legyen az egy egyszerűbb céges oldal, vagy akár egy nagy portál!

Bővebben...