A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

Cégpartner.info - A legjobb cégek listája!

Kiadó és eladó ingatlanok

Ön is ingatlanfejlesztésbe vágna, csak még tapasztalatlan ezen a területen? Ne essen kétségbe, hiszen a DBI Kft-nél dolgozó kiváló szakemberek, tanácsadók segítségével könnyebben meghozatja a döntéseit és meg is tudja valósítani elképzeléseit. Nézzen szét internetes oldalunkon is, hogy átfogóbb képet kapjon szolgáltatásainkról, lehetőségeinkről, árainkról vagy épp munkatársainkról. Mi nem csak értékesítés és hasznosítás terén vagyunk ismertek, hanem különféle építkezési projekt során is megismertettük magunkat a beruházókkal.

Bővebben...

Energiagyógyász

Az átkokkal nem szabad játszani. Mind a mai napig nagyon súlyos esetekben az egyház (a katolikus, ortodox) papot küld a helyzet orvoslására. Csak ezt nem hozzák a nyilvánosság elé. Ha megbízható szakembertől szeretnéd az átokoldást igényelni, akkor fordulj Barnák Andrásné Ritához. Több képzést, kurzust és iskolát is megcsinált, így garantáltan hasznos lesz számodra. Nem kell a magas költségek miatt aggódj, hisz a munkabér alacsony. Részletes tájékoztatást honlapunkon találsz.

Bővebben...

Foci vb eredmények

A férfiak többsége nagyon kedveli a focit, és ha nem is játsszák rendszeresen azt, követni azért követik a tévében vagy újságokban a focis eseményeket. Aki a 2014-es foci világbajnokságot várta mindeddig, annak már valóban keveset kell aludnia ahhoz, hogy a bejutott csapatoknak szurkolhasson. Ha lemaradnál valamilyen meccsről, megnyugtatunk, hogy vissza tudod majd nézni honlapunkon a foci vb eredmények. Sőt mi több, már most remek hírekkel készülhetsz fel az idei vb-re.

Bővebben...

Olcsó receptek

Eláruljuk neked, hogy a hőálló üvegedényeket úgy a legbiztonságosabb forró sütőbe tenni, ha a rácsot az előmelegítés idejére kivesszük, s csak az edénnyel együtt tesszük vissza. Ilyen hasznos tippekkel is megismertetünk, de a legjobb képes recepteket is megtalálod itt. Ha egy könnyed finomságra vágysz, de nincs időnk - kedvünk sütni, akkor keress nálunk receptet! Csoki puding felturbózva, vanília krém, citromos csoda mind olyan finomságok, amelyek könnyen elkészíthetők, és szépen mutatnak.

Bővebben...

Tablet online áruház

A táblagép vagy tablet PC sikeressége egyértelmű: praktikus használatot, hordozhatóságot, hatalmas élményt, sokrétű felhasználhatóságot biztosít mindenki számára. Táblagép webáruházunkban is lehetőség van a különféle Asus és Archos modellekből vásárolni, legyen az akár saját felhasználásra, akár ajándékba szeretteinknek. Árban megfizethetőek, tulajdonságaik pedig a laptopok, notebook tulajdonságaival szinte megegyeznek.

Bővebben...

Használt Nikon D5000

Rengeteg levelet kapunk azzal kapcsolatosan, hogy mire is érdemes figyelni fényképezőgép vásárlás előtt? Elég-e ha csak a hangzatos pixelszámot nézzük? Ilyenkor a válaszunk mindig a határozott nem. És mikor már több oldalas levélnél járunk, akkor inkább azt ajánljuk a kíváncsiskodóknak, hogy olvassák el az oldalunkon található írásokat, és mindenre választ kapnak.

Bővebben...

Olcsó patronok

Sajnos sokan nincsenek azzal tisztába, hogy pontosan milyen patron vagy toner való nyomtatójukba. Ez nem is elvárható, hiszen rengeteg márka van, illetve azokon belül is típus. Ha bizonytalan a témában, akkor hívjon minket bizalommal, és mi ingyen segítséget nyújtunk.

Bővebben...

Spirulina alga tabletta - Bio spirulina

A spirulina alga és chlorella alga édesvízi alga, továbbá  közös még bennük  az agyra mért jótékony hatásuk. Alzheimer kóros és Parkinson kóros betegeknél is tapasztalták kedvező változásokat. Nőknél a terhesség ideje után fogyasztva tejképző hatást eredményez, a változó kor alatt is segítséget nyújt. Előszeretettel alkalmazzák cukorbetegeknél is a Spirulina alga tabletta - Bio spirulina készítményt!

Bővebben...

10 dolog, amit tudnod kell a csapatépítésről

Manapság egyre népszerűbb a csapatépítés: vállalatok, cégek alkalmazottaikat kinti vagy benti csapatépítési foglalkozásokon teszik próbára. Miért jó ez?

Tíz indokunk is van rá.

1. Olyan oldalról ismerhetik meg egymást a kollégák, olyat tudhatnak meg róluk, amit az íróasztal mögül sosem.

2. Fizikailag és szellemileg is nagyon megterhelők ezek a próbatételek, viszont - észre sem veszik - hihetetlenül összekovácsolja a munkatársakat. Emberek társasága helyett immár valódi közösséggé válnak, ennek haszna pedig a mindennapokban köszön vissza.

3. A csapatépítő feladatok a hatékony kommunikációt segítik elő. Márpedig ez a jó munka alapja.

Bővebben...

Miért fontos manapság a lakásbiztosítás megléte?

Tűz, villámcsapás, vihar, jégverés, árvíz, felhőszakadás – csak néhány, a lakásra leselkedő veszélyek közül. Hiába lehet manapság a gazdasági válság miatt jóval alacsonyabb áron lakáshoz jutni, ez a legtöbb embernek mégis akár évtizedekre szóló leterheltséget jelent. És akkor ezt, a nagy nehezen, akár jelentős banki kölcsön árán megszerzett tulajdont fenyegetik a felsorolt és egyéb veszélyek.

Erre jó, ha van az embernek lakásbiztosítása!

Bővebben...