A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

Számítástechnika

Webfejlesztőt keres?

Honlapja elavult? Lassan tölt be? Nem úgy megy ahogy kéne? Nincsenek speciális funkciók? Horváth Zoltán az ön embere! A programozó már évek foglalkozik webfejlesztéssel. Régi weboldalán kijavítja a hibákat, eltakarítja az internetes szemetet és igénye szerint akár új funkciókkal is bővítheti. Az internet ma már szerves részét képezi az emberek (és az ügyfelek) életében, éppen ezért önnek is jelen kell lenni rajta. Lépjen fel a Webteron oldalra, ahol további információkat tudhat meg.

Bővebben...

Számítástechnikai eszközt keres?

Manapság, amikor lassan már a botmixert vagy a mosógépet is valamilyen szoftver vagy számítógép vezérli, nem meglepő, hogy a számítástechnikai boltok uralják a piacot, és kiemelkedő forgalmat bonyolítanak le. Akármennyire is igyekeznek hosszú élettartamúra tervezni a különböző számítástechnikai eszközöket, a technika ördöge nem egyszer és nem kétszer megtréfálhat mindenkit.

Bővebben...

Használt Nikon D5000

Rengeteg levelet kapunk azzal kapcsolatosan, hogy mire is érdemes figyelni fényképezőgép vásárlás előtt? Elég-e ha csak a hangzatos pixelszámot nézzük? Ilyenkor a válaszunk mindig a határozott nem. És mikor már több oldalas levélnél járunk, akkor inkább azt ajánljuk a kíváncsiskodóknak, hogy olvassák el az oldalunkon található írásokat, és mindenre választ kapnak.

Bővebben...

Kamerarendszerek.com

Amennyiben szeretne nyugodtan aludni, és biztonságban tudni családját, akkor itt az ideje, hogy felszereljen egy modern kamerarendszert. Tőlünk igen kedvezményes áron szerezheti be a legújabb ip kamerákat, melyekre természetesen garanciát is vállalunk!

Bővebben...

Nyomtasson Ön is Ötödáron!

Tintasugaras nyomtatója van? - Önnek is elege van már a horrorisztikus patronáraktól? - Most megtalálta a megoldást!

Nyomtasson Ön is ÖTÖDÁRON!

www.RefillParadise.hu

Bővebben...