A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

Használtruha üzlettel rendelkezik?

Egy használtruha üzletnek sok minden meghatározhatja a forgalmát. Többek között az üzlet elhelyezkedése, hangulata, a bolt kialakítása, az áru elrendezése és árazása, no és persze a legfontosabb: maga a kínálat összetétele, minősége és választéka. Bizony nem mindegy az, hogy melyik használtruha nagykereskedéstől szerzi be a ruhadarabokat.

használtruha nagykereskedésMert van különbség az egyes beszállítók között, és elég jelentős. Sok használtruha nagykereskedés ugyanis bontatlanul bocsátja értékesítésre a bálás ruhákat, ami azt a veszélyt hordozza magában, hogy nem tartalmaz a kereskedő számára eladható darabokat. Ezért érdemes olyan használt ruha nagykert felkeresni, ahol biztosítják a bálabontást.

Mit is jelent ez?Tényleg létezik ilyen használtruha nagykereskedés?

De létezik ám! A használt ruha nagyker a raktárban történő bálabontás során válogatási lehetőséget biztosít az  üzletek számára, akik szem előtt tartva vásárlóik igényeit, csak azt vásárolják meg, amit profit reményében eladhatónak gondolnak. Krém kategóriás, divatos, minőségi és márkás ruhák Olaszországból és Angliából, melyek között gyakori, hogy még a címke is rajtuk lóg, vadonatújak.  A Horgonyruha használtruha nagykereskedés mindezt elérhetővé teszi az üzleteknek. A minimális vásárlási mennyiség csupán 10 kg, továbbá az első 100 kg feletti vásárlás esetén a kereskedők automatikusan bekerülnek a törzsvásárlói programba, mely minden további 50 és 100 kg felett kedvezményre jogosít.