A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

Szolgáltatás

Flottakövetés kedvező áron

Ha mindig mindent tudni szeretnél az autóidról, kamionjaidról, akkor használd alkalmazásunkat. GPS nyomkövető szolgáltatás, mely révén bármikor meg tudod nézni, hogy a járműveid mikor és milyen útvonalon közlekedtek. Ez az úgynevezett flottakövetés, mely révén akár több járműről is folyamatosan kaphatod az információt. Már nagyon sok elégedett ügyfelünk van, légy te a következő. A lopásgátlásban is nagyon nagy segítséget nyújthatunk. Lépj fel honlapunkra, ahol további részleteket tudhatsz meg.

Bővebben...

Gondot okoz a karácsonyi ajándék kiválasztása?

Karácsony közeledtével nemcsak a munkahelyi hajrá vagy az ünnepi menü összeállítása okoz fejtörést, hanem, hogy mit is adjunk karácsonyi ajándékként a szeretteiknek, barátoknak, ismerősöknek. Persze mindenki próbál egyedi ajándékot kitalálni, ám ha sok embernek szeretnénk meglepetést szerezni, nem kis munka az ötletelés és az ajándékok beszerzése.

Bővebben...

Kútfúró

A legtöbben szenvednek a sok kiadástól, amellyel nap, mint nap kénytelenek szembesülni. Te ne tartozz tovább közéjük. Keresd fel minél hamarabb a honlapunkat, ahol megtudhatsz mindent arról, hogy mit kell tenned azért, hogy ne legyen nagy a számlád. Országunkban egyre többen élnek a kútfúrás lehetőségeivel. Nem egyszerű feladat és nem csak egy egyszerű kútfúró szükséges a művelethez. Érdemes belevágni, mert rövidtávon kifizetődő ez a beruházás. A döntés csak rajtad áll!

Bővebben...

Miért kezdjük el időben az öngondoskodást?

Vegye saját kezébe jövőjét, kezdjen el már ma gondoskodni nyugdíjas éveiről! Hogy miért is fontos az öngondoskodás? Azért, hogy nyugdíjas éveit kellemesen, nélkülözés nélkül pihenéssel és nyugalomban tudja eltölteni.

Bővebben...

Ha eladó raklapot keres..

Világos vagy szürke, szinte biztos, hogy látott már UIC-EUR raklapot. A logisztikában gyakorlatilag ez a legelterjedtebb elem. Egyértelműen az UIC-EUR a legismertebb szabvány, amely bárhol is készült, ugyanazt a garantált minőséget jelenti. Erős, hosszú ideig bírja, hogy akár 800-1000 kg árut pakolnak rá.

Bővebben...

Nagy Endre - Csak szakértő költöztetőkkel költözzön!

A költöztetés nem csak arról szól hogy a bútorokat felrakjuk a teherautóra, elvisszük, lepakoljuk aztán tartjuk a markunkat. Az egész költöztetés egy összefüggő folyamat, amiben elég ha csak egy apró láncszem nem stimmel és máris kész a baj. Ezt a bajt előidézheti egy rutintalan rakodó, szerszám és/ vagy csomagolóanyag hiánya, rossz állapotú teherautó stb. A zökkenőmentes költöztetés irodaköltöztetés csak úgy lehetséges ha tapasztalt kollégákkal dolgozunk, akik egymást is jól ismerik. Továbbá elengedhetetlen a megfelelő állapotú teherautó, a szükséges eszközökkel felszerelve. Ami még fontos: csak hivatásos, leinformálható költöztető céggel költözzünk!

Bővebben...

Vagyonvédelem

Felejtse el azt a tény, hogy a kamera vagy riasztó szerelés drága. Ez egy közhiedelembe elterjedt butaság. Mára már fejlődött odáig a biztonságtechnika, hogy ne kelljen a magas költségektől tartani. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, hogy még azt átlagnál is alacsonyabb árakra számíthasson. Segítségünkkel megvédheti otthonát, cégét, üzletét és alkalmazottait is. A tolvajok akkor is kirabolhatják, ha csak pár óráig van távol. Ha többet szeretne megtudni rólunk, akkor lépjen fel weboldalunkra.

Bővebben...

Egy jó ügyvédi iroda

Biztos kezekre szeretné bízni magát? Sokan úgy vélik, hogy neki nem lehet problémája a bíróságon. Ez azonban nem így van. Állampolgári joga, hogy alkalomadtán feljelentést tegyen. Ilyenkor egy jó ügyvédi iroda az, amire szükség van, és ezek vagyunk mi. Azért merjük ilyen bátran ajánlani magunkat, mert már nagyon sok elégedett ügyfelünk volt, akik mind a mai napig visszajárnak hozzánk. Garantáltan nem fogja önt sem csalódás érni. A Facebook oldalunkon sok hasznos cikket talál.

Bővebben...

Energiagyógyász

Az átkokkal nem szabad játszani. Mind a mai napig nagyon súlyos esetekben az egyház (a katolikus, ortodox) papot küld a helyzet orvoslására. Csak ezt nem hozzák a nyilvánosság elé. Ha megbízható szakembertől szeretnéd az átokoldást igényelni, akkor fordulj Barnák Andrásné Ritához. Több képzést, kurzust és iskolát is megcsinált, így garantáltan hasznos lesz számodra. Nem kell a magas költségek miatt aggódj, hisz a munkabér alacsony. Részletes tájékoztatást honlapunkon találsz.

Bővebben...

10 dolog, amit tudnod kell a csapatépítésről

Manapság egyre népszerűbb a csapatépítés: vállalatok, cégek alkalmazottaikat kinti vagy benti csapatépítési foglalkozásokon teszik próbára. Miért jó ez?

Tíz indokunk is van rá.

1. Olyan oldalról ismerhetik meg egymást a kollégák, olyat tudhatnak meg róluk, amit az íróasztal mögül sosem.

2. Fizikailag és szellemileg is nagyon megterhelők ezek a próbatételek, viszont - észre sem veszik - hihetetlenül összekovácsolja a munkatársakat. Emberek társasága helyett immár valódi közösséggé válnak, ennek haszna pedig a mindennapokban köszön vissza.

3. A csapatépítő feladatok a hatékony kommunikációt segítik elő. Márpedig ez a jó munka alapja.

Bővebben...