A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

Szolgáltatás

NAV pénztárgép csere folyamata

A gazdasági környezet megtisztítása, kifehérítése motiválta a döntéshozókat, hogy rendelettel bevezessék: a hagyományos kasszákat online pénztárgépekre kell cserélniük a kereskedelmi és vendéglátó-ipari egységeknek. Ahogy az várható volt, az átállás a viszonylag hosszú idő ellenére sem ment egyszerűen. Először is, számos kisvállalkozás fejezte ki tiltakozását, mivel szerintük a nav pénztárgépek borsos ára az elviselhetőnél nagyobb terhet rótt rájuk.

Bővebben...

A kedvenc kertépítéseim

Amikor a kedvenc kertépítési munkáimra gondolok vissza, akkor jellemzően nem a legnagyobb kiterjedésű, vagy a legnagyobb költségvetésű munkák jutnak eszembe, hanem azok a pillanatok, amikor a megrendelő hazaérve meglátta az új kertjét, a sár vagy por helyett a gyönyörű gyepszőnyegét, és az arcára kiült az öröm és más pozitív emóciókkal rám nézve köszönte meg a kertépítést.

Bővebben...

Miért kell pénztárgépet cserélni

A kiskasszák elsősorban a kis- és közepes méretű kereskedelmi egységek igényeit elégítik ki, ám nem rendelkeznek elektronikus naplóval. Ezek lecserélése online pénztárgépre ugyancsak kötelező, amely az állami támogatás ellenére jelentős költségek ró a tulajdonosra. Mivel azonban az online pénztárgép vásárlása semmiképp sem elkerülhető, számos cég kezdett az előírásoknak megfelelő kasszák gyártásába és forgalmazásába, így széles választékból lehet pénztárgépet rendelni.

Bővebben...

Szép esküvői ruhák

Reméljük ebben az évben is sokan tervezik összekötni életüket választott párjukkal. Ma, újra divatba jött a lakodalom, esküvő. Ez a weboldal abban segít, hogy megismerkedjen jó néhány esküvői ruhával. Itt nem készíttetni lehet, hanem méretre igazítva bérelni is.

Bővebben...

Öntözőrendszer javítás

Cégünk a Vízöntők Bt. vállalja öntözőrendszerek javítását Budapesten és 60 km-es körzetben. Kivitelezői hálózatunknak köszönhetően gyorsan tudunk reagálni ezekre a megkeresésekre, és még a szezon legerőteljesebb szakaszában is gyorsan képesek vagyunk az öntözőrendszerét megjavítani.

Bővebben...

Kalkulálja ki kötelező biztosítását!

Közeledve az év végéhez egyre fontosabb kérdéssé válik a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás. Ilyenkor rengetegen cserélnek biztosítót, igaz, kevesen tudják, hogy év közbeni, vásárlás miatti biztosításkötések száma jócskán felülmúlja az ilyenkor megszokott biztosítóváltások számát. Az új mellett a használt gépjárművekre is kötelező kötni kgfb-t, akár magánforgalomban, akár gépjárműkereskedésben vásárolják meg.

Bővebben...

Eljegyzési gyűrű készítése

Ha azon töröd a fejed, hogy milyen gyűrűvel jegyezd el kedvesedet, akkor itt a segítség! Tekintse meg referenciamunkáinkat, és merítsen ötletet oldalunkról! Bármilyen egyedi igényt teljesíteni tudunk, legyen szó a motívumról, vagy akár a felhasznált anyagról

Bővebben...

Coaching

Rohanó világunk egyre többször követeli meg tőlünk a változást. Szemléletmódunk formálása nélkül bizony könnyen lemaradhatunk a legjobb dolgokról. Éppen ezért érdemes szakemberek véleményét kikérni életmódunkról.

Bővebben...

Coaching

Rohanó világunk egyre többször követeli meg tőlünk a változást. Szemléletmódunk formálása nélkül bizony könnyen lemaradhatunk a legjobb dolgokról. Éppen ezért érdemes szakemberek véleményét kikérni életmódunkról.

Bővebben...

Biztos, hogy a legolcsóbb kötelező biztosítást fizeti a kocsijára?

A kötelező biztosítás tipikusan az, amiből a legolcsóbbat kellene választanunk, hiszen az általa nyújtott szolgáltatást nem mi fogjuk használni. Mégis azt látjuk, hogy emberek ezrei meg se nézik, hogy hogyan változnak a különféle biztosítási díjak, így könnyen előállhat az a helyzet, hogy jóval többet fizetünk, mint amennyit kellene. Azaz feleslegesen pénzt dobunk ki az ablakon.

http://praeventio.euceg.hu

A Praeventio ezt hivatott megelőzni azzal, hogy Ön online ki tudja számítani, hogy mennyi lenne a kötelező biztosítása díja az egyes biztosítóknál, és lehetősége van pár kattintással biztosítót váltania, ha kiderül, hogy lenne sokkal kedvezőbb megoldás is.

Kattintson és nézze meg, valóban a legkedvezőbb biztosítása van-e jelenleg:

http://praeventio.euceg.hu