A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

Utazás - Turizmus

Vendégház a Balatonon

Balatoni szállás kéne a borhétre, melyet Badacsonyban rendeznek? A badacsonyi borhétre nálunk találsz szállást! Badacsony vidékének jellegzetes borai kóstolhatók meg a többnapos rendezvényen. Az ilyenkor megvalósított halászléfőzőverseny kétség nem fér hozzá, a Balaton északi partjának kiemelkedő gasztronómiai eseménye. Számos olyan esemény van a Balaton környékén, amelyért megéri ellátogatni ide. A szállásra nem lesz gondod, hiszen házunkban a legjobb helyen leszel, add le foglalásod már ma!

Bővebben...

Olaszországi nyaralás

Az Umbria központjában fekvő várost, Perugiat olasz és külföldi diákok népesítik be. A város nevezetessége a baci, a perugiai csók. A baci nem más, mint dióval töltött csokoládé, ami a város legfontosabb terméke. 1922 óta készítik a csoki csókot, az 1980-as évek óto azonban már a Nestlé cég keretén belül. Olaszország nyaralás szempontjából klassz választás. Lido di Jesolo is kihagyhatatlan a maga 15 kilométeres tengerpartjával és remek szolgáltatásaival.

Bővebben...

Repüljön a legszebb magyar tájak felett

Párban vagy egyedül is kipróbálhatja, milyen is a madarak élete. Egyetlen alkalom is feledhetetlen élményekkel gazdagítja, és szeretett városát a világ legszebb helyévé lépteti elő. Mindezt most jutányos áron teheti meg, hiszen verhetetlen sétarepülés Budapest árak mellett szállhat fel. A felhők között minden bajról megfeledkezhet és az apró bosszúságok is a földön maradhatnak. Keresse a legjobb ajánlatokat honlapunkon, és vegyen részt egy extrém kalandban minél hamarabb.

Bővebben...

Segway Túra Budapesten

Barátokkal, párosan vagy a családdal is kipróbálhatjátok ezt a csodás élményt. Biztosan feldobja a napotokat a kellemes túra. Segway Budapest szívében, akár általatok választott útvonalon is. A külföldiek egyik kedves időtöltése, az itthoniak pedig teljesen más színben láthatják a fővárost. Kellemes időtöltés és kitűnő szórakozási lehetőség, kortól függetlenül. Átélheted a budapesti érzést. Ha megtetszett, akkor mindenképpen érdemes a többi túrát is kipróbálni.

Bővebben...

Szállás Zamárdiban

Olyan apartmant keres kedvező áron, amely közel van a Balatonhoz, és a tó frekventáltabb helyén található? Ruccanjon ki Zamárdiba ahol Apartmanunk várja a pihenni vágyókat. 4-6-8 fős szállásunk minden igényt kielégít, és nem is kerül vagyonokba.

Bővebben...

Wellness hétvége

Sokan nem tudják értékelni a wellness hétvégét, holott igazán jó kikapcsolódás kicsiknek és persze nagyoknak is egyaránt, ahol nem csak a test, de a lélek is maximálisan felfrissül!

Bővebben...

Hotel bababarát

Minden hotel, ami bababarát, oda szívesen mennek a kisgyermekes családok, hiszen biztosra vehető, hogy a legkisebbek és a legnagyobbak is ugyan olyan jól fogják érezni magukat a nyaralások alkalmával!

Bővebben...

Pompás Bükfürdő wellness hétvége

Nem csak a magyarok rajonganak a wellness hétvégékért, hanem a külföldi vendégek is, mint például osztrákok, avagy németek! Bükfürdő méltán híresült el ezekről a kikapcsolódási lehetőségekről!

Bővebben...

Egy kis önfeledt peca

Azt Ön tudta, hogy Magyarországon több, mint 300.000 ember horgászik? Márpedig ez nem véletlen, hiszen beszélhetünk ez esetben sportról és hobbiról is! Tessék csak kipróbálni!

Bővebben...

Thermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár

Thermal Hotel Superior Mosonmagyaróvár, mely Önt is hívja és várja sok-sok szeretettel! Itt  aztán a kikapcsolódás tényleg adott és persze a felejthetetlen élményekkel gazdagodás!

Bővebben...