A Cégpartner.info csak a legjobb cégek listáját jeleníti meg honlapján!

Igények megvalósítása és fejlesztés

A wordpress bloghoz szinte bármilyen kiegészítő található, de amennyiben épp olyat szeretne amely Önnek megfelel, egyedileg is kifejleszthető. A weboldalát önállóan létrehozhatja és menedzselheti, szakembert elég akkor alkalmazni ha nem talál megoldást igényére. Min kinézet és forráskód tekintetében a wordpress szoftver jól fejleszthető. Ha teheti a wordpress weboldal készítés, bízza szakemberre.  
Egyszerű karbantartás
A karbantartás és frissítés egyszerű feladat. Azonban egy megszakadt, rosszul sikerült update kellemetlen adatvesztéshez vezethet. A megkezdés előtt olvasson utána pontosan mely lépésekből is áll a folyamat. Készítse elő megfelelően vagy bízza Wordpress fejlesztő programozó rendszergazdára a frisstéseket.

Látogatottság javítás
Mindig van mit javítani, módosítani a weboldalon, de ha kevés a látogatója az eredmény is elmarad. Hogyan szerezzen több érdeklődőt? Ha nem megy, bízza weboldal készítő szakemberre.  

Sebesség optimalizálás
A weboldal betöltődésének sebessége és reakcióideje jelentősen hozzájárul a google találati listájában kapott hely minőségének javításához és a felhasználói élményhez. Hiszen ki várakozik manapság már több 10mp-et a megjelenésre?

Óriási tudásbázis és dokumentáció
Létezik egy WordPress Codex című online kézikönyv kifejezetten a cms fejlesztői és felhasználói által készítve bővítve. Nincs ideje a szövegek után kutatni, azokat böngészni? Ha valami nem működik vagy elromlik mi megjavítjuk. Gyorsan és hatékonyan. Ha teheti, bízza weboldalkészítő szakemberre.

Adatbiztonság és felhasználóvédelem
Ne aggódj a hekkerek miatt? Úgy is a Balatonon vannak ilyenkor? EZ nem igaz. Az INGYENES kiegészítők és modulok megannyi kémkedő réteget és kódrészt tartalmaznak. A készen letölthető anti-hack megoldás annak kedvező aki készítette. A weboldal készítést, bízza szakemberre.